Mediterrán INFO.hu

2019. január 18. Piroska napja van

Gerbaud

 

Gerbaud ház

budapestfoodguideLocation goals at Gerbeaud Café 🔥Who doesn't want to dine in style at this beautiful place? We most certainly want to!
Pic by @fotowendy
budapestfoodguide#bdpfood #budapestfood #foodbudapest #foodiebudapest #budapestfoodie #budapestrestaurant #restaurantsbudapest #igersbudapest #budapestinstagram #budapest #budapesttown #budapestdowntown #downtownbudapest #foodinbudapest #eatbudpest #budapesteat #budapestbyfood #bdpfoodguide #budapestfoodguide #foodguidebudapest #budapestfoodies #budapestfoodbabey #budapestfoods #budapestfoodspots #budapestfoodporn #budapestfoodscene
folytatás>>

Monte Carlo luxusa

Nincs olyan ember, akit ne kápráztatna el Monte Carlo fényűzése. Még a gazdagok is előszeretettel járnak a kaszinóvárosba, hiszen ott minden olyan gyönyörű, nem nehéz luxus szállodát találni, egymást érik az elegáns éttermek, a kikötőben a sokmillió dolláros yachtok közelében sétálni külön élvezet. Az az érdekes, hogy Monte Carloban a hétköznapi emberek, sőt a szegények is jól érzik magukat. Nem az jut az eszükbe, hogy gyűlölködjenek, bosszankodjanak, másoknak miért jut több, jobb. Inkább rácsodálkoznak a világra, hogy ilyen is van, ezt is el lehet érni. Ha éppen tíz tűzpiros Ferrári parkol a Loews hotel előtt, akkor annyi áll ott. S ez így is van rendjén.
folytatás>>

Házi pácolású sajtok

Hozzávalók:
- 4 féle tetszőleges sajt (pl.: füstölt feta, Pannónia, füstölt trappista, Alpenzeller)
- ˝ citrom leve
- 1 kaliforniai paprika
- kapribogyó
- olívaolaj

folytatás>>

A mediterrán étrend

Az utóbbi években a médiában, a különböző konferenciákon, sőt még társasági beszélgetések során is egyre gyakoribb téma a mediterrán táplálkozás. E kifejezés ugyanakkor csupán gyűjtőfogalom, hiszen a térség országaiban élő lakosság szokásai, hagyományai, vallása, kultúrája és életmódja is különböző, így ételkészítési eljárásaik, táplálkozási szokásaik is bizonyos eltérést mutatnak.


folytatás>>

Ezerarcú Isztria

A horvát Adria az európaiak körében egyre népszerűbb tengerpart. Ha a magyarokat horvát nyári emlékeikről kérdezik, akkor pedig nagy valószínűséggel legtöbben az Isztriát említik, ami nem is csoda, hiszen az Adria legnagyobb félszigete az ország legfejlettebb idegenforgalmi körzete.
folytatás>>

A mediterrán életmód

A mediterrán konyha sikeresen használja fel évszázados, sőt évezredes gasztronómiai hagyományait, mégis alapvető alkotóelemei révén kellően modern és megfelel napjaink egészséges, koleszterin- és zsírszegény táplálkozásának.
folytatás>>

Illik-e hozzám? A marokkói stílus

Az egzotikus marokkói stílus tökéletes választás azok számára, akik élvezik az életet, kalandvágyóak, és szeretnék, ha otthonuk is ezt tükrözné. (Részletek)
folytatás>>

Lakberendezés

lakberendezési ötletek, lakberendezési, lakásfelújítási tippek, tanácsadás, lakáskultúra - fürdőszoba, konyha, előszoba, nappali, háló, gyerekszoba, lakberendezési ötletek, bútorok, stílusok, lakberendezés, lakberendezes, lakberendező, lakberendezo, lakberendez, látványtervezés, latvanytevezes, latvanytervezo, belsőépítész, belsoepitesz, lakas, lakás, lakásdizájn, design, lakásfelújítás, lakasfelujitas, otthon, ház, haz, lakáskultúra, lakaskultura, tervezés, tanácsadás, bútor, asztal, szék, fotel, kanapé, ajtó, ablak, függöny, tapéta, szőnyeg, lámpa, világítás, fal, padló, parketta, konyha, fürdőszoba, színtanácsadás, szaktanácsadás, színtervezés, lakberendezési tanácsadás
folytatás>>

Gerbaud ház

A legendás Gerbeaud, Budapest szívében, a Vörösmarty téren, méltán büszkélkedik azzal, hogy az elsők egyike Európa legrégibb, legnagyobb, tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb cukrászdái és kávéházai sorában........
folytatás>>

3 tuti budapesti bolhapiac

Ha szombat délelőtt, akkor piac, lehetőleg használtcikk-piac. Ilyenkor nem rossz korán kelni, mert a cél, hogy felleljük azt a kincset, amely a sok lom között minket vár. Végigjártuk Budapest ócskapiacait.
folytatás>>