Mediterrán INFO.hu

2022. december 04. Borbála, Barbara napja van

5 legjobb kínai étterem

 

Flour Style Wok Bar

Flour Style Wok Budapest
autentikus kínai konyha

Budapesti wok éttermünk célja bemutatni vendégeinek a hagyományos kínai fogásokat és az ország kultúráját. Vendégeink olyan autentikus ételeket fogyaszthatnak nálunk, mint a ramen, a hakao, a gyoza, a különböző pirított tészták és a népszerű rizstészta leves. A Flour Style Wok szeretettel várja mindazon érdeklődőket, akik szívesen megkóstolnák Kína klasszikus ízeit, anélkül, hogy elhagynák Budapestet!
folytatás>>

WANG MESTER KONYHÁJA A szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peki

WANG MESTER KONYHÁJA
A szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind az elméleti síkon, mind a gyakorlatban.
folytatás>>

Smart Kitchen Budapest

Smart Kitchen Budapest
1053 Budapest, Vámház körút 10.

A Kálvin tér és a Vásárcsarnok között félúton található Smart Kitchen Budapest egy kínai gyorsétteremlánc első európai képviselője, ami a hagyományos kínai ételeket a legmodernebb konyhai eszközökkel és módszerekkel varázsolja a betérők tányérjaira. Olyan ételek kaphatók itt, mint a híres Hun-tun leves csirkével, tengeri moszattal és hínárral, csirkés sült tészta, ananászos sült rizs vagy Mapo tofu. A Smart Kitchen azonban nem is igazán ételeiről, hanem egy italról híres: a Babao szójatej egy különleges, tápláló folyadék, amit 8 gabonaféléből készítenek. www.funzine.hu
folytatás>>

Orient Kínai Étterem

Tudja amit kell
Olcso es finom, nem kell tobbet varni tole. Delben kinai turista csoportokat szoktak fogadni, erdemes emiatt elvitelt kerni vagy idoben erkezni.
folytatás>>

Spicy Fish - Egy jó kínai étterem Budapesten

Mint minden népesebb bevándorlócsoport, a kínaiak is vágytak az otthoni ízekre, és meg is főzték, amit megkívántak, csak erről a budapesti őslakosoknak sokáig fogalma sem volt. Valamikor az ezredfordulón kezdtek az első bátor magyarok kimerészkedni a józsefvárosi Négy Tigris piac bódéi közé, ahol meglepődve tapasztalták, hogy majdnem olyan olcsón lehet majdnem olyan jót enni, mint Kínában
folytatás>>