Mediterrán INFO.hu

2022. december 04. Borbála, Barbara napja van

Fasirt Kitchen

 

Fasirt Kitchen

Fasírt
Ejtsd: [fasírt]
Mi, magyarok végtelen formáját és fajtáját ismerjük és szeretjük ennek a nagyon egyszerű kis golyónak. Gömbként olajban sütve, őzgerinc formában tojással töltve, meglapítva zsemlemorzsában, magában vagy főzelékben, hidegen és melegen. Nincs olyan családi ünnep, amikor ne kerülhetne az asztalra belőle. Még a wikipédia sem kockáztatja meg, hogy klasszikus receptet adjon hozzá. Tudniillik nincs ilyen. Ahány ház, annyi szokás. Egy dolog azonban biztos: nincs olyan magyar ember, aki ne szeretné. Boldog mosollyal az arcunkon esszük meg a menzán, a barátunk esküvőjén, az öcsénk ballagásán, a nagyinál karácsonykor. És még a legmakacsabb rosszul evő gyermeket is szelíd ragadozóvá változtatja ez a miniatűr húsgolyó. Neked is van fasírt sztorid? Oszd meg velünk és felírjuk a falra.
folytatás>>

Mediterrán ingatlan

Spanyolországi partnerünk 11 éve foglalkozik ingatlanok értékesítésével Costa Blanca-n, Alicante és La Manga között. Kínálatunkban megtalálhatóak új és használt lakások, sorházak, kertes házak, tanyák és kereskedelmi ingatlanok. Az értékesítésen túl, munkánk része ügyfeleink átsegítése olyan spanyol banki és jogi procedúrákon, mint a hitelfelvétel vagy a földhivatali bejegyzés elintézése.

folytatás>>

PARADISO - Ahol arany élet várja

A Paradiso Lakópark a fővárostól 4,5 km-nyi távolságban, Pomázon épül. Pomáz a Dunakanyar hegyei között, a Pilis és a síkság találkozásánál található. A három oldalról is természetvédelmi területtel határolt kisváros a Budapesti agglomeráció egyik leghangulatosabb települése, amely a festői táj miatt ideális környezet lehet jövendőbeli otthona számára.
Kiváló infrastruktúrája miatt mind a tömegközlekedést használók, mind a gépjárművet előnyben részesítők könnyen elérhetik a környező településeket csakúgy, mint a fővárost.

folytatás>>

Külföldi ingatlanok

Az egész évben tartó nyár és napfény állama Önre vár! Fektesse be pénzét a dinamikusan fejlődő floridai ingatlanpiacon helyismerettel rendelkező, tapasztalt szakember segítségével.
folytatás>>

Híres építmények

A világ leghíresebb épületei...
folytatás>>